Over mezelf

Sandur Sportmassage is een kleine praktijk (aan huis) voor sport en ontspanningsmassage. 

ik ben in 2006 gestart nadat ik in 2003 het NGS sportmassage diploma heb gehaald. Sandur sportmassage staat geregistreerd bij het NGS als sportmassage praktijk. Dit betekent dat ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van sportmassage op pijl houd door middel van cursussen en dat mijn praktijk voldoet aan de eisen.

Na het behalen dan mijn sportmassage diploma ben ik gestart bij een fitness centrum in Emmen om ervaring op te doen. Daarnaast heb ik bij de rietplasloop mijn ondersteuning aangeboden en bij volleybal vereniging Emmen 95 heb ik de hoogste heren en dames teams begeleid. Daarna heb ik de opleiding blessure preventie gevolgd om mijn kennis verder te verdiepen. Dat verdiepen van kennis blijft nog wel doorgaan. Ten eerste om bij te blijven en ten tweede omdat het gewoon interessant is en er nog zo veel zaken zijn die bij geleerd kunnen worden waardoor ik mijn behandelingen steeds verder kan verbeteren en uitbreiden. De opleiding Kinesio taping (ook wel medical taping genoemd) heb ik in het najaar van 2009 gevolgd, triggerpoint massage heb ik via zelfstudie gedaan. De opleiding tot revalidatie/herstel trainer heb ik in het najaar van 2017 gedaan. Alles met als doel het herstel na een blessure te bespoedigen maar vooral een echte blessure te voorkomen.

Naast sportmassage doe ik zelf ook aan sport. Volleybal, mountainbiken, hardlopen en skiën zijn de belangrijkste. Jammer dat ik niet meer vrije tijd heb.

Sandur Sportmassage
Amethistdreef 9
7828 BL Emmen
0639 429 037
info@sandursportmassage.nl